nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

GREEN PIXEL este Web Agentia Anului 2004

Bucureşti, 7 Iunie 2004 

GREEN PIXEL a câştigat marele premiu “Web – Agenţia Anului”

... pentru a treia oară din cele patru ediţii ale festivalului de comunicare digitală Internetics. Învingând din nou în competiţia celor mai bune agenţii web din România, Green Pixel confirmă poziţia de lider calitativ în domeniul comunicării de brand prin internet, fiind singura companie din România cu aceasta performanţă în portofoliu.

 

În cadrul festivităţilor Internetics 2004, Green Pixel a câştigat alte patru premii pentru lucrările înscrise în concurs:

 

“Cel mai bun Site de
Prezentare Corporate”

www.smartree.biz

 

“Cel mai bun Site de Finanţe-Bănci” 

 

“Cel mai bun Site de Mass-Media”

imagoo.ro

 

premiul pentru “Inovaţie şi Experiment”

www.estuar.org

 

Acestea vin să recunoască punctual abilităţile agenţiei în construirea de site-uri de înalt nivel calitativ şi să confirme în acelaşi timp statutul de Web Agenţia Anului.

 

“Am venit în primul rând să demonstrăm faptul că succesele din anii trecuţi nu sunt întâmplătoare şi să ne consolidăm statutul de vârf în ierarhia calitativă din web designul românesc. O asemenea reputaţie se clădeşte cu ambiţie, profesionalism şi foarte multă muncă, iar poziţia trebuie menţinută. Numărul de premii şi recunoaşterea obtinută de Green Pixel din partea unui juriu de profesionişti în marketing, design şi tehnologie, dovedesc faptul că am reuşit pe deplin.” a declarat dl. Marius Deak, CEO / Creative Director la Green Pixel, după festivitatea de premiere.

 

“În acelaşi timp, dorim să anunţăm lansarea unui nou website GreenPixel la adresa www.greenpixel.ro, ce vine să informeze în mod detaliat cu privire la această victorie”, a mai adaugat dl. Alexandru Ene, Communication Manager în cadrul companiei.

 

 

INTERNETICS este singurul festival de comunicare digitală şi web design din România, ajuns în prezent la cea de-a patra ediţie. Festivalul este un proiect Millenium Communications organizat în colaborare cu Asociaţia de Comunicare Ethos, sub înaltul patronaj al Primului Ministru. În anul 2004, Internetics a aliniat la start un număr foarte mare de site-uri, de un bun nivel calitativ.

www.internetics.ro

 

GREEN PIXEL este o agenţie specializată în comunicare de brand prin medii interactive, cu sedii în România şi Statele Unite ale Americii. Portofoliul de clienţi din România include nume importante precum Banca Românească, Romtelecom, Mobifon, Telemobil, Domenia Credit, Ines, Siveco, Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice “David Ogilvy”, Smartree, Fondul Româno-American de Investiţii şi alţii.

www.greenpixel.ro

PENTRU DIFUZARE:

Alexandru Ene

Communications Manager

GREEN PIXEL

Tel/fax:

www.greenpixel.ro

Data publicării: 7 iunie 2004 | 14:05
tipăreşterecomandă
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
apreciază

Citeşte:

EFFIE Romania 2005 la start

Romsym Data lanseaza www.spss.ro

Astazi a aparut numarul 5 al revistei „Idei in Dialog”

Laburistii retrag doua postere in urma actuzatiilor de anti-semitism


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server