nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Saatchi & Saatchi: de doua ori Group Creative Director

De la inceputul lui 2005, departamentul de creatie de la Saatchi & Saatchi are o noua structura. Au fost  create doua pozitii noi de Group Creative Director, preluate de Raluca Ciupercescu si Cristina Iordanescu, pana acum copywriteri in cadrul companiei.

Raluca Ciupercescu are o experienta de copywriting de 7 ani. "Am lucrat in mai multe agentii, pe tot felul de conturi. "Am cunoscut un ‘pantonar’ intreg de clienti, ‘filosofii’, structuri organizationale, oameni si stiluri de lucru". „Cred ca sunt pregatita pentru orice." - spune Raluca.

 

Cristina Iordanescu a venit la Saatchi & Saatchi in 1998. De atunci, a lucrat pentru clienti din cele mai diverse categorii. „Probabil ca am avut de-a face, macar pentru un proiect-doua, cu toti clientii Saatchi&Saatchi din aceasta perioada” – spune ea.

 

Cristina si Raluca vor avea un rol important in realizarea obiectivelor Saatchi&Saatchi in noul an: intarirea echipei de creatie si realizarea unor campanii puternice, de mare impact. “Suntem la inceput de drum si avem multe planuri. Vom lasa faptele sa vorbeasca despre noi!”

Data publicării: 21 Ianuarie 2005 | 15:03
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Imagoo Numarul 5

Dan Dimofte, primul marketing facilitator roman, are contract la Bruxelles

A aparut Imagoo Februarie 2005

Prelungirea erectiei, da! Publicitatea ei, nu!

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server