nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Regulament

In continuare sunt prezentate conditiile in care Imagoo WebSite (denumit Imagoo) va pune la dispozitie serviciile sale. Aceste conditii pot fi modificate oricand de catre administratorii Imagoo, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor (cu exceptia punctului 1 din prezentul Regulament).

Daca nu sunteti de acord cu regulamentul si termenii de functionare va rugam sa nu folositi serviciile Imagoo si sa nu va inregistrati in baza noastra de date.

1. SERVICIILE IMAGOO
Imagoo este o revista electronica ce are ca domenii de interes predilecte publicitatea, imaginea si comunicarea.

2. INREGISTRAREA
Pentru a folosi serviciile oferite de Imagoo, va obligati sa: 1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra atunci cand este cazul si 2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Imagoo are dreptul sa va excluda din baza de date si sa va retraga calitatea de utilizator autorizat sau de beneficiar al serviciilor sale.

3.PROTEJAREA INFORMATIILOR
Conform politicii de protejare a informatiilor a Imagoo, putem oferi altor parti (numite terti) anumite informatii de ansamblu continute in formulare de inregistrare sau alte date de acelasi gen, asigurandu-va ca, aceste informatii nu vor cuprinde informatii personale de identificare, cu exceptia cazurilor cand acest lucru este acceptat explicit de dumneavoastra sau in cazul in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea.

4. CONTINUTUL
Intelegeti ca toate informatiile, date, text, software, muzica, sunet, fotografii, grafice, materiale video, mesaje sau alte materiale (numite in continuare "CONTINUT"), indiferent daca au fost afisate in mod public sau transmise individual, privat, revin in resposabiltatea unica a persoanei care a fost sursa unor astfel de materiale. Aceasta inseamna ca dumneavoastra si nu Imagoo, sunteti in intregime responsabili pentru toate materialele pe care le puneti la dispozitie administratorilor si colaboratorilor Imagoo.
Sunteti de acord sa nu folositi Imagoo si serviciile puse la dispozitie prin intermediul sau pentru a:
- incarca, publica sau transmite in alt mod orice continut care este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator.
- Intimida, ofensa sau rani minorii in orice mod
- pretinde ca sunteti o alta persoana sau institutie, inclusiv, dar nu limitat la, reprezentant al Imagoo , lider sau mediator al unei discutii, ghid sau gazda a siteului, sau sa afirmati in mod fals sau sa indicati in alt fel afilierea cu o anumita persoana sau institutie.
- falsifica datele de identificare, sau sa le manipulati in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul siteului.
- incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice continut pentru care nu aveti dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate).
- incarca, posta, difuza sau transmite in orice alt mod, orice tip de continut care incalca orice patent sau marca protejata, secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert.
- incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice tip de publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop .
- incarca, posta, difuza sau transmite in alt mod orice material care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui alt software, componente hardware sau echipament de telecomunicatii.
- intrerupe cursul normal al unei discutii sau sa actioneze intr-o alta maniera care sa afecteze capacitatea celorlalti membri de a conduce discutii sau de a se angaja in schimburi de informatii in timp real.
- interveni in, sau intrerupe serviciile sau serverele sau retelele conectate la site
- incalca in mod intentionat sau nu orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege.
- colecta sau depozita date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor Imagoo.
- promova sau furniza informatii despre modul de derulare a activitatilor ilegale, promova ranirea fizica sau verbala impotriva oricarui grup sau persoana, sau pentru a promova orice act de cruzime fata de animale.

5. INTERZICEREA REVANZARII SERVICIILOR
Acceptati sa nu reproduceti, duplicati, copiati vindeti, revindeti sau sa exploatati nici o parte a serviciilor, folosirea serviciilor sau accesul la serviciile puse la dipozitie de Imagoo decat cu acordul scris al administratorilor Imagoo.

6. MODIFICARI ALE SERVICIILOR IMAGOO
Imagoo isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau la un anume interval de timp, sau sa intrerupa, temporar sau in mod permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte) cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Imagoo nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta persoana sau institutie pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul acestui site.

7. INCETAREA COLABORARII
Sunteti de acord ca Imagoo, atunci cand considera de cuviinta, sa va poata bloca accesul la site, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale Imagoo de care beneficiari, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, pentru orice motiv. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile noastre, conform oricarei reguli din Regulile de Utilizare, poate fi efectuata fara o avertizare anticipata, si luati la cunostinta si sunteti de acord ca Imagoo poate sa va interzica orice acces ulterior la serviciile Imagoo. Mai mult, sunteti de acord ca Imagoo nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod, pentru interzicerea si/sau blocarea accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul Imagoo.

8. PUBLICITATE SI PROMOTII
Imagoo ruleaza campanii publicitare si promotii pe acest site. Odata cu inregistrarea, acordati Imagoo dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale fara a putea acuza Imagoo pentru acest fapt.

9. LEGATURI
Imagoo poate furniza, sau terte parti pot furniza legaturi (link-uri) catre alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Deoarece Imagoo nu are nici un control asupra acesor site-uri sau resurse, luati cunostinta si sunteti de acord ca noi nu suntem responsabili de disponibilitatea acestora si nu garantam aceasta disponibilitate. Totodata nu ne asumam in nici un fel raspunderea pentru nici un continut, publicitate, produse sau alte materiale de pe sau disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Mai mult, recunoasteti si sunteti de acord ca Imagoo nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi fost cauzata de sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile furnizate de un asemenea continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin intermediul unor astfel de site-uri sau resurse.

10. DREPTURI DE PROPRIETATE ALE IMAGOO
Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Imagoo WebSite si orice software folosit in legatura cu serviciile sale ("programe") contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate si alte legi aplicabile in acest sens. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul Imagoo este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile
sau pe programele folosite in cadrul Imagoo, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de Imagoo sau de companiile ce conduc campanii publicitare in cadrul siteului.

11. ABSOLVIREA DE RASPUNDERE
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:
- utilizarea serviciilor Imagoo se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate
pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".
- Imagoo nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra,
(ii)serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori, (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea siteului si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere, (iv) calitatea oricaror
produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul Imagoo, va satisface toate cerintele.
- orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Imagoo se afla astfel la discretia si poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati siteul sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.
- nici un sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la Imagoo sau de la sau prin intermediul serviciilor noastre, va crea o garantie care nu este stipulata expres in Regulamentul de Utilizare.

12. LIMITARI ALE RASPUNDERII
Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca Imagoo nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Imagoo a fost inainte informat de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: (i) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilorsiteului; (ii) costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin intermediul siteului sau membrilor siteului ; (iii) acces neautorizat la sau deteriorarea transmisiilor sau datelor dumneavoastra;
(iv) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor Imagooi; sau (v) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

13. INSTIINTARI
Instiintarile catre utilizatori pot fi facute fie pe cale electronica, prin e-mail fie prin posta obisnuita. Imagoo mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulamentului de Utilizare sau alte chesiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.

14. DREPTURI DE PROPRIETATE
Imagoo respecta drepturile de proprietate intelectuala ale altora si cerem utilizatorilor serviciilor noastre sa faca acelasi lucru.

15. INCALCARI
Va rugam sa ne aduceti la cunostinta orice incalcare a acestui Regulament de Utilizare la e-mail:

Citeşte:

Spotul radio, o noua categorie la Cannes Lions

Imagoo numarul 8

Tsunami loveste si comunicarea Pepsi

Americanii lanseaza un nou si inedit spatiu publicitar


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server