nu-i aşa că te preocupă imaginea?

Comunicate

Logodnica lui Chivu mai are pe cineva la marcaj- Academia Catavencu

Principalele subiectele din Academia Catavencu:

George Copos, amintiri de la prima participare la guvernare: „Nicu Ceausescu era un om necajit“. George Copos le-a incercat pe toate. In ambele sisteme a fost cineva. In comunism a fost sef pe la UASCR. Dupa Revolutie a trecut de partea poporului, fiindca nici n-avea cui alcuiva sa-i vanda prajituri, televizoare si meciuri de fotbal. Anturajul intim al lui Copos a ramas insa din aceeasi zona. Mai intai, a pastrat amicitia cu Nicu Ceausescu. Apoi, dupa ce Nicu n-a mai fost, a trecut la adevaratul mostenitor al lui Piticu’. La Dan Voiculescu, bineinteles. Acum a intrat in Guvern si are o demnitate la care pe vremea UASCR-ului nu indraznea sa viseze decat raposatul Nicu. Ce are de zis in apararea lui, cititi in interviul facut de Eugen Istodor.

 

Aparare italiana, atacant francez. Logodnica lui Chivu mai are pe cineva la marcaj!

Nationala lui Piturca se afla intr-un moment de rascruce pozitiva: Mutu s-a transferat la Juventus, Chivu si-a dat gipsul jos si-a inceput sa-si miste glezna prin restaurante, iar Caramarin a intrat in linie dreapta cu genuflexiunile. Si totusi: exista unele probleme de adaptare. La viata de familist, pentru inceput. Ne referim la ofensiva Maria Marinescu, logodnica lui Cristi Chivu (pe care ne bazam atat de mult in aparare), care pleaca periodic in deplasare la Paris, unde o asteapta un domn bine antrenat, care tine la tavaleala.

 

Coruptia din Telecomunicatiile speciale continua sa ne halucineze si saptamana asta.

Presedinte Basesque citit si vazut pagina 3 saptamina trecut, stop. Pres discutat telefon Birou investigat, luat cunostint, facut observat, stop. Spus ca exprimat eliptique, stop. Ca asuma vina personal, stop. Ca lume inteles ca laudat sulfa Tanase, director STS, stop. Ca el vrut spus una, dar iesit lata, stop. Pres Basesque asteapta dezvaluiri continuat, pentru putut impuscat control fond si executat director STS, prin tras teapa Piata Revolut, stai ca stop. Pe scur, citit in pag 3 continuar anchetei de sap trecut din pa 3, pa-pa, Tanase.

 

CSM sau umbra Stanoaicei la justitie

Justitia are acum un ministru nou. Si un pic mai mult decat nou – o fosta ONG-ista care s-a luptat ani de zile cu vechiul sistem obosit si corupt. Vechiul sistem se apara si el cum poate, si culmea e ca tot ce poate este sa se apere tot cu ONG-isti. Dar cu ONG-istii statului, crescuti si ingrasati de fosta ministra Stanoiu, care astfel a ajuns sa controleze din nou CSM-ul. Cititi si dati cu robele de pamant.

 

La inchiderea. La inchiderea editiei

Fiindca de alta inchidere nici nu putea fi vorba, chiar daca discutam despre Nicu Gheara. Pe scurt, stirea este ca Nicu Gheara s-a intors in tara. Cu ce scop, cititi in materialul atasat. Sau, daca vreti sa aflati mai multe amanunte si aveti o masina cu aparatura speciala, dar si cu un demaraj bun, urmariti-l.

Data publicării: 19 Ianuarie 2005 | 12:09
tipăreşterecomandă

Citeşte:

Regizorul spotului VW cu teroristi dezvaluit

Imagoo Numarul 5

La CITY FM - BANII VORBESC in fiecare marti seara, de la 21.30

Reclama pe Google va fi controlata de publicitari

Online advertising


Copyright © 2004 Imagoo. Toate drepturile rezervate.

Powered by Avandor Content Server